Vehicles elèctrics

Els vehicles elèctrics tenen un motor elèctric alimentat per bateries que es recarreguen a través de la xarxa elèctrica. Tot i ser una tecnologia innovadora, els vehicles elèctrics són una realitat de mercat i pràcticament totes les marques d’automòbils comercialitzen models elèctrics amb totes les garanties.

Tipologies de vehicles elèctrics

  • Vehicle elèctric: Vehicle propulsat exclusivament per una bateria recarregable a la xarxa.
  • Vehicle híbrid endollable: vehicle híbrid de combustió i elèctric dotat de bateries que poden ser recarregades a un sistema elèctric exterior.

 

Si us esteu plantejant adquirir un vehicle elèctric hi ha molts factors a tenir en compte. No és fàcil prendre la decisió encertada i cal escollir el que s'adapti millor a les necessitats reals de mobilitat i a la capacitat econòmica de cadascú. En aquest espai de l' Institut Català de l'Energia ofereixen informació d'utilitat per escollir vehicle elèctric.

Punts de recàrrega

A Castellbisbal, disposem d’un punt gratuït de recàrrega de cotxes, motos i bicis elèctriques, situat al pàrquing d’Els Costals.

Actualment, a tot Catalunya trobareu més de 1.000 endolls i 720 places de recàrrega simultània. Podeu consultar els principals punts mitjançant el cercador Electromaps , que ofereix informació dels punts de recàrrega catalans i de l'estat espanyol.

Normativa aplicable

En matèria de mobilitat sostenible hi ha una normativa aplicable , que podeu consultar mitjançant el següent enllaç .

 

Darrera actualització: 20.03.2018 | 12:38
Darrera actualització: 20.03.2018 | 12:38