Dia Internacional lliure de bosses

El Dia Internacional lliure de bosses se celebra el dia 3 de juliol i és una jornada que té com a objectiu donar visibilitat als impactes ambientals, socials i econòmics derivats de l’ús excessiu  injustificat de les bosses de plàstic d’un sol ús, i, alhora, fomentar un consum més responsable i sostenible.

Castellbisbal es va adherir a aquesta iniciativa des d’un primer moment, l’any 2008, declarant-se així municipi lliure de bosses. Des de llavors, s’han desenvolupat diverses campanyes de conscienciació adreçades a la ciutadania sobre la problemàtica del consum irracional de bosses de plàstic d’un sol ús i, alhora, s’han aplicat diverses polítiques ambientals de prevenció de residus. 

En tot aquest temps, la Xarxa de Comerços Respectuosos amb el Medi Ambient de Castellbisbal i gran part dels comerços de la vila, han donat suport a aquesta iniciativa que pretén aconseguir una reducció efectiva del consum de bosses de plàstic a través d’actuacions de sensibilització i comunicació ambiental.

Darrera actualització: 08.11.2018 | 11:15
Darrera actualització: 08.11.2018 | 11:15