Mercat d’intercanvi i segona mà

L’Ajuntament de Castellbisbal organitza periòdicament mercats d’intercanvi i de segona mà per fomentar la cultura de la prevenció dels residus i la reutilització dels objectes i materials.

La participació al mercat és oberta a tota la ciutadania, es pot fer de manera individual o en representació d’una entitat o associació. En cap cas podrà inscriure’s cap professional amb intenció de vendre els seus productes de primera mà. Qui estigui interessat només haurà d’omplir un formulari específic.

Es poden vendre o intercanviar la majoria d’objectes de segona mà: llibres, mobles, discs, pel·lícules, instruments musicals, eines, roba i complements, material de nadons/infants, jocs, joguines, disfresses, parament per a la llar, electrodomèstics, material esportiu, material informàtic, eines, material de jardineria i compostatge, plantes, productes col·leccionables...

En cap cas es podran intercanviar o vendre:

  1. Productes perillosos o nocius per a la salut, pel benestar de la població, el medi ambient o la qualitat i neteja dels espais públics.
  2. Animals
  3. Aliments
  4. Productes o restes d’estoc
Queda estrictament prohibida la venda de productes que no siguin de segona mà, així com la venda professional.
Darrera actualització: 08.11.2018 | 16:07
Darrera actualització: 08.11.2018 | 16:07