Recollida selectiva als establiments d'hostaleria, restauració i cafeteries
Dimecres, 14 d'abril de 2021 a les 00.00 h
Què és?
Campanya per avaluar com es fa la recollida selectiva en el sector de l'hosteleria i la restauració per tal de poder dur a terme accions de millora en els casos en què sigui necessari.
Objectius de la campanya
- Informar de l'obligatorietat de fer la recollida selectiva als establiments i ajudar-los perquè puguin fer-la.
- Identificar els establiments que encara no fan la recollida selectiva i dur a terme les accions necessàries perquè la facin.
Quin volum de residus genera el sector comercial?
A Catalunya, el 63,5 % dels residus es generen als domicilis mentre que el 36,5 % restant correspon al sector comercial. D'aquest darrer percentatge, la meitat correspon als establiments d'hostaleria, restauració i cafeteries.
Fases del projecte
- Planificació i formació.
- Treball de camp.
- Anàlisi de les dades.