Targeta de la Xarxa Metropolitana de Deixalleries

Carnet que premia l'ús de les deixalleries i punts verds amb descomptes en el cobrament de la Taxa Metropolitana de Tractament de Residus (TMTR) que està inclosa en el rebut de l'aigua.

Avantatges

En funció de la quantitat de vegades que s'usin aquests serveis, s'aplicarà un descompte o altre: a major nombre d'usos, majors descomptes fins a un màxim d'un 14 %. Més informació aquí.

Cada vegada que useu el servei de deixalleria o Punt Verd, us demanaran el número de la targeta, el nom o l'adreça i el personal d'aquests equipaments, introduirà les dades al programa informàtic de l'AMB perquè us facin el descompte.

Quan s'aplica la bonificació?

La bonificació s'aplica d'un any per l'altre; és a dir, el nombre de visites realitzades durant un any es reflecteix en l'import de les taxes de l'any següent. Habitualment, el descompte s'aplica en un dels rebuts del segon semestre de l'any posteriorment (habitualment, a partir del mes de juny).

Per a dubtes o reclamacions sobre el nombre d’usos de la deixalleria o els descomptes, contacteu amb l’oficina TMTR: 93 217 55 10 i/o tmtr@siresa.cat.

Més informació de la targeta, en aquest enllaç.

Com es pot obtenir el carnet?

Darrera actualització: 12.05.2021 | 08:38