Nous projectes per afavorir la contractació

Dimarts, 18 d'abril de 2017 a les 11:04

L’Ajuntament posa en marxa el programa 30 Plus, una nova línia d’ajuts que vol impulsar la inserció laboral i la formació de les persones de més de 30 anys que es trobin en situació d’atur.


L’Àrea de Promoció Econòmica, en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya i l’Ajuntament de Rubí, ha posat en marxa el 30 Plus, un nou programa d’ajuts que identifica els llocs de treball que les empreses del municipi necessiten cobrir i ajusta la formació que s’ofereix als participants, a les necessitats de les vacants. Així, les persones reben orientació i acompanyament en el procés de contractació i formació, i les companyies obtenen una subvenció equivalent al salari mínim interprofessional durant un màxim de sis mesos.

El 30 Plus forma part de les iniciatives impulsades darrerament per l’Ajuntament amb l’objectiu d’afavorir la contractació de persones en situació d’atur del municipi, com ara la nova línia de subvencions per a empreses que contractin persones mitjançant la Borsa de Treball, el programa Fem Ocupació per a Joves o el programa Joves per l’Ocupació, que està donant molt bons resultats. De moment, ha aconseguit durant el 2016, que 9 de les 10 persones que hi han participat trobessin feina. En concret, vuit empreses del municipi i una de Rubí van contractar joves de Castellbisbal. El programa, que es fa conjuntament amb l’Ajuntament de Rubí i de Sant Cugat, ha permès també que tres empreses del territori contractessin joves de Rubí.

Darrera actualització: 13.09.2019 | 15:41