Bonpreu forma els primers treballadors del supermercat que obrirà al poble

Divendres, 28 d'abril de 2017 a les 16:31

La formació s'ha fet a l'Ajuntament i hi han participat 28 treballadors; d'aquests, 25 han estat contractats a través de la Borsa de Treball.


28 treballadors de l’empresa Bonpreu han realitzat, aquest dijous, una sessió formativa a l’Ajuntament de Castellbisbal. Tots ells són persones que s’incorporaran al supermercat que aquesta empresa obrirà al poble, properament, i que, a hores d’ara, ja estan treballant en d’altres establiments del grup.

La formació ha tingut una durada de set hores i ha abordat tres grans àmbits: un apartat de coneixements bàsics de l’empresa, Prevenció de Riscos Laborals i Seguretat alimentària tant per a aliments secs com frescos. La sessió s’ha realitzat a la sala d’actes de l’Ajuntament, cosa que forma part dels acords de col·laboració signats entre aquesta empresa i el consistori

També fruit d'aquests acords, Bonpreu ha contractat gran part de la plantilla a través de la Borsa de Treball de l'Ajuntament: dels 28 treballadors que han fet la formació, 25 han estat contractats a través d'aquest servei municipal. 

Està previst que al mes de maig es faci una segona acció del mateix tipus amb un altre grup d’empleats.

Darrera actualització: 13.09.2019 | 15:40