Reunions amb els veïns de les urbanitzacions

Dimecres, 20 de juny de 2018 a les 11:00

Entre finals de maig i principis de juny, l’equip de govern va fer les reunions anuals amb els veïns de totes les urbanitzacions del poble.

Es tracta d’unes trobades en les quals es plantegen les incidències particulars de cada zona residencial i en què l’equip de govern pren nota de les necessitats que els fan arribar els veïns.

Entre les demandes més freqüents, en destaquen la conveniència d’incrementar el servei de bus urbà o la necessitat d'incrementar-hi la vigilància policial per evitar robatoris a les llars. També és una queixa recurrent l’excessiva velocitat amb què circulen els vehicles a l’interior de les urbanitzacions.

Govern obert
La celebració d’aquestes reunions permet posar en pràctica un estil de govern obert i aplicar una transparència real i efectiva, ja que la informació es dona de primera mà per part dels regidors responsables.

Per als veïns, és  una oportunitat de  participar en la definició de les polítiques públiques i, en algunes ocasions, s’ha sotmès a votació la prioritat de les actuacions que s’han sol·licitat.

Darrera actualització: 19.12.2018 | 12:22