Assessorament jurídic en matèria d'Habitatge

Què és?
El Servei d’Intermediació Hipotecària és un servei que l’Ajuntament de Castellbisbal va iniciar el desembre de 2012 per donar suport a les persones o famílies amb dificultats per fer front al pagament dels préstecs hipotecaris i que es troben en risc de perdre el seu domicili habitual.

Aquest servei d’intermediació és totalment gratuït i el presten advocats del Col•legi d’Advocats de Terrassa contractats per l’Ajuntament de Castellbisbal per prestar el servei a la nostra població.

Com funciona?
El Servei Local d’Habitatge informa i atén en primera visita les persones interessades a demanar el servei, demana tota la documentació i concerta una segona visita amb l’advocat, que és qui ofereix informació, assessorament legal i fa la intermediació amb les entitats financeres.

La intermediació hipotecària facilita la comunicació entre la persona deutora i l’entitat bancària i té com a objectiu negociar mesures alternatives o correctores que permetin mantenir l’habitatge i evitar l’execució hipotecària i la pèrdua de l’habitatge.

Altres serveis d’assessorament?

La Generalitat de Catalunya ofereix un servei d’informació i assessorament anomenat Ofideute. Per més informació i demanar el servei cliqueu aquí

 

Quin cost té:

Gratuït

Servei Local d'Habitatge

Av. de Pau Casals 9 - 08755 Castellbisbal - Barcelona
Telèfon:93 772 02 25
Fax: 93 772 13 07
Adreça electrònica: habitatge@castellbisbal.cat
Horari:  
Dilluns i dimecres: de 9.00 a 14.00 h i de 16.00 a 18.00 h
Dimarts, dijous i divendres, de 09.00 a 14.00 h
Cal concertar entrevista
AGOST. Tancat de l'1 al 31 d'agost
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 12.02.2020 | 11:11