Viu el Nadal, Viu el comerç

Del 28 de novembre de 2023 a les 00.00 h al 5 de gener de 2024 a les 00.00 h

Tornen les festes nadalenques i, amb elles, un dels moments més esperats de l’any per moltíssimes persones, especialment pels infants.

Són dies de sortir al carrer, de celebracions, àpats, sorpreses, molta màgia i alegria, que vivim intensament envoltats de família i amistats.

Per als comerciants i restauradors del municipi, a més, són dies d’engalanar aparadors, d’embolicar regals i preparar lots, de molta feina i, sobretot, d’oferir-nos tot el que està a les seves mans per tal que no ens falti res aquestes festes.

Aquest any, des del Departament de Comerç, volem convertir aquesta vitalitat nadalenca en un gran espai on trobar-nos i celebrar-ho com l’ocasió mereix.

Per això, a més de viure l’Encesa de llums i poder recórrer els carrers de Castellbisbal amb el Trenet, el dissabte 16 de desembre gaudirem plegats d’una jornada comercial al carrer amb la Fira de Nadal. Hi haurà moltes parades de comerços, entitats i artesans, un espai de restauració, un escenari on es faran diferents espectacles, tallers i moltes sorpreses.

Us convidem a viure el comerç local i a gaudir la Fira de Nadal que, amb molta il·lusió, hem preparat al costat del nostre comerç de proximitat. Us hi esperem!

Darrera actualització: 28.11.2023 | 08:23