Tallers de l'Espai de la Plaça

Del 29 d'agost a les 00.00 h al 24 de novembre de 2023 a les 00.00 h

L'Espai de la Plaça ofereix un ampli programa de tallers adreçats a persones de totes les edats.

On s'imparteixen als tallers?

A l'Espai de la Plaça i a d'altres equipaments municipals en funció de les necessitats del taller. Els tallers s’ofereixen inicialment per impartir de forma presencial i, sempre que les autoritats sanitàries ho permetin, es faran als edificis municipals que correspongui.

En cas que, durant el trimestre, els tallers no es puguin impartir de forma presencial, es passaran a fer en línia. Normalment amb el programa Microsoft Teams. A les persones inscrites, se’ls facilitarà una guia d’usuari i un enllaç per tal que es puguin connectar a les sessions que no es facin presencials. Amb aquesta forma de fer, volem donar continuïtat al programa de tallers ofert.

Inscripcions

Per al trimestre setembre - novembre, inscripcions del 12 al 15 de setembre, al carrer de Sant Joan 2, de 10.00 a 13.30 hores i de 16.00 a 19.30 hores.

  • Només podrà sol·licitar-la la persona interessada o bé una persona representant degudament autoritzada i acreditada.
  • Indispensable presentar el DNI i dades bancàries, per fer el cobrament. Sense aquesta documentació NO es podrà fer la inscripció.
  • Les inscripcions de l'alumnat de fora del municipi es farà el darrer dia, si hi ha places disponibles.
  • Amb els carnets de Serveis Socials per a la gent gran i amb discapacitat o diversitat funcional gaudireu d'un descompte del 50 % en el preu del taller.

Més informació

A l'Espai de la Plaça

Darrera actualització: 29.08.2023 | 08:10