Acta del ple ordinari del 31 de maig de 2021

ORDRE DEL DIA

Aprovació de l'esborrany de l'acta de la sessió ordinària del 26 d'abril de 2021.

Acord per aprovar la modificació pressupostària número 4.

Acord per aprovar la modificació de l'Acord regulador de les condicions de treball del personal laboral i funcionari de l'Ajuntament de Castellbisbal. 

Acord per aprovar, per tercera vegada, la creació de la Comissió d'estudi per crear el servei l'establiment de l'activitat econòmica vinculada, de les prestacions adreçades a la gent gran que s'oferirien en l'equipament de la gent gran.

Acord per aprovar el Protocol municipal sobre violències sexuals i LGTBIfòbiques a l'espai públic i contextos d'oci a Castellbisbal.

Acord per aprovar l'adjudicació del contracte de serveis de neteja, desinfecció i subministrament de material higiènic als edificis municipals, Illa Esportiva i centres educatius públics.

Moció presentada pel grup municipal Ciudadanos de Castellbisbal per afavorir el comerç circular amb la recollida incentivada de residus.

Moció presentada pel grup municipal Ciudadanos de Castellbisbal per reclamar que les entitats locals puguin disposar ún mínim del 10 % dels fons de recuperació procedents de la Unió Europea.

Moció presentada pel grup municipal Ciudadanos de Castellbisbal per crear punts d'accés públic a Internet en diferents ubicacions de Castellbisbal.

Control d'òrgans de govern i ratificació de decrets.

Precs, preguntes i mocions d'urgència.

Darrera actualització: 10.08.2021 | 11:04