LLICÈNCIA URBANÍSTICA. Expedició de llicències de gual per entrada i sortida de vehicles

Dimarts, 26 de novembre de 2019 a les 00:00

Sol·licitud de llicència urbanística per a l’ús restringit de la vorera per a l’entrada i sortida de vehicles privats ja sigui a edificis o obres. Portarà implícit el lliurament d’una placa. 

Quan es pot demanar?

Durant tot l'any.

Servei responsable de la tramitació:

Patrimoni Urbà. Àrea d'Obres Privades

Quin cost té?

La taxa és l'establerta a l'Ordenança Fiscal número 6, que assenyala a l'article 6.1.n) que les llicències per expedició de llicències de gual per entrada i sortida de vehicles tenen un cost de 70 €

L'impost és l'establert a l'Ordenança Fiscal número 3, que assenyala a l'article 7), que s'aplicarà un 4% de la base impossable de l'Annex (article 8.2).

Quan es dona resposta?

Un mes, a partir de la data de tramitació de la llicència.

Qui pot sol·licitar-ho?

La persona interessada o bé un/a representant degudament autoritzat/da i acreditat/da

Cal aportar:

 • Imprès de sol·licitud per expedició de llicències de gual per entrada i sortida de vehicles

  Formulari editable. Cal emplenar-lo i desar els canvis. Es pot aportar electrònicament al tràmit en línia corresponent

 • Guia de documentació a aportar

  La guia de la documentació a aportar que es descriu és de caràcter informatiu, sense perjudici que fos necessari aportar altra documentació complementària no especificada i/o justificar altra normativa aplicable i per tant, podria variar a la vista de la proposta presentada i la revisió municipal.


  Tota la documentació tècnica (plànols, memòria i resta de documentació a aportar) ha d’estar signada pel promotor i tècnic de les obres ha d’estar signada digitalment, mitjançat certificat d’acreditació d’identitat, tant del tècnic com el del promotor o bé només pel tècnic aportant un document de delegació de la representació degudament signat per la propietat.

Canals de tramitació:

 • Presencial

  Cal emplenar el formulari que us podeu descarregar de la columna lateral dreta, en versió PDF, i lliurar-lo juntament amb la resta de documentació requerida a l'OAC de l'Ajuntament, situada a l'avinguda Pau Casals, 9. (Horari: de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30 hores). Si ho preferiu, el personal de l'OAC us facilitarà el formulari que haureu d'emplenar en el moment de tramitar la sol·licitud.

Darrera actualització: 28.01.2020 | 15:13