LLICÈNCIA URBANÍSTICA. Usos i obres provisionals

Dimarts, 26 de novembre de 2019 a les 00:00

Llicència urbanística per demanar usos i obres provisionals.

Quan es pot demanar?

Durant tot l'any.

Servei responsable de la tramitació:

Patrimoni Urbà. Àrea d'Obres Privades

Quin cost té?

La taxa és l'establerta a l'Ordenança Fiscal número 6, que assenyala a l'article 6.1.l) que les llicències per usos i obres provisionals tenen un cost que depèn de la quota classificada d'acord a la tipologia d'obra.

L'impost és l'establert a l'Ordenança Fiscal número 3, que assenyala a l'article 7), que s'aplicarà un 4% de la base impossable de l'Annex (article 8.2)

Qui pot sol·licitar-ho?

La persona interessada o bé un/a representant degudament autoritzat/da i acreditat/da

Cal aportar:

 • Imprès de sol·licitud per usos i obres provisionals

  Formulari editable. Cal emplenar-lo i desar els canvis. Es pot aportar electrònicament al tràmit en línia corresponent

 • Guia de documentació a aportar

  La guia de la documentació a aportar que es descriu és de caràcter informatiu, sense perjudici que fos necessari aportar altra documentació complementària no especificada i/o justificar altra normativa aplicable i per tant, podria variar a la vista de la proposta presentada i la revisió municipal.
  Aquest tràmit correspon als usos i les obres provisionals específiques en l’article 53 i 54 del text refós del Llei d’urbanisme, aprovat per decret legislatiu 1/2010 del 3 d’agost.

Canals de tramitació:

 • Presencial

  Cal emplenar el formulari que us podeu descarregar de la columna lateral dreta, en versió PDF, i lliurar-lo juntament amb la resta de documentació requerida a l'OAC de l'Ajuntament, situada a l'avinguda Pau Casals, 9. (Horari: de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30 hores). Si ho preferiu, el personal de l'OAC us facilitarà el formulari que haureu d'emplenar en el moment de tramitar la sol·licitud.

Darrera actualització: 28.01.2020 | 15:13