OBRES MENORS. Comunicació prèvia urbanística de nova edificació de poca entitat constructiva i senzillesa tècnica sense caràcter residencial ni públic i d'una sola planta

Divendres, 29 de novembre de 2019 a les 00:00

Comunicació prèvia urbanística d'obra menor sense autorització prèvia per demanar una nova edificació de poca entitat constructiva i senzillesa tècnica sense caràcter residencial ni públic i d'una sola planta. Aquest tràmit s'aplica a edificacions auxiliars, coberts, porxos i marquesines o pèrgoles (entre 12 i 150m²). També a tots els garatges, hivernacles amb murs inferior a 1 metre, murs de contenció, piscines i altres similars.

Quan es pot demanar?

Durant tot l'any.

Servei responsable de la tramitació:

Patrimoni Urbà. Àrea d'Obres Privades

Quin cost té?

La taxa és l'establerta a l'Ordenança Fiscal número 6, que assenyala a l'article 6.2.a) que la comunicació prèvia urbanística d'obra menor sense autorització prèvia per demanar una nova edificació de poca entitat constructiva i senzillesa tècnica sense caràcter residencial ni públic i d'una sola planta, superior a 10 m² i inferior a150 m² tenen un cost de 175 €

L'impost és l'establert a l'Ordenança Fiscal número 3, que assenyala a l'article 7, que s'aplicarà un 4% de la base impossable de l'Annex (article 8.2).

Quan es dona resposta?

Segons l'article 187 del Text refós de la Llei d'Urbanisme de Catalunya, les obres poden iniciar-se a partir de la presentació del tràmit de comunicació prèvia urbanística, sota responsabilitat del promotor i sense perjudici de la verificació municipal.

Qui pot sol·licitar-ho?

La persona interessada o bé un/a representant degudament autoritzat/da i acreditat/da

Cal aportar:

Canals de tramitació:

  • Presencial

    Cal emplenar el formulari que us podeu descarregar de la columna lateral dreta, en versió PDF, i lliurar-lo juntament amb la resta de documentació requerida a l'OAC de l'Ajuntament, situada a l'avinguda Pau Casals, 9. (Horari: de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30 hores). Si ho preferiu, el personal de l'OAC us facilitarà el formulari que haureu d'emplenar en el moment de tramitar la sol·licitud.

Darrera actualització: 28.01.2020 | 15:16