Sol·licitud de presentació i acreditació de mèrits per ser valorats en la fase de concurs

Dijous, 23 de maig de 2019 a les 00:00

Aquest tràmit permet presentar la sol·licitud i acreditació de mèrits per ser valorats en la fase de concurs de les proves de selecció de personal que convoca l’Ajuntament de Castellbisbal.

En el supòsit d'estar interessat/da a participar en un procés de selecció de personal, recomanem que, en primer lloc, es llegeixi amb atenció les bases de la convocatòria i, en cas de dubte, posar-se en contacte amb el Departament de Recursos Humans perquè  resolguin les qüestions que es puguin plantejar.

Quan es pot demanar?

Per poder participar en les proves selectives de personal, els interessats i interessades han de comprovar que compleixen els requisits i condicions establertes en les bases de la convocatòria i tenir en compte els terminis establerts.

Servei responsable de la tramitació

Departament de Recursos Humans

Quin cost té:

Gratuït

Qui pot sol·licitar-ho:

Qualsevol persona interessada, que reuneixi els requisits exigits en les bases de la convocatòria a la qual es vol participar.

Cal aportar:

  • Formulari de sol·lictud i acreditació de mèrits per ser valorats en la fase de concurs

    Per a la sol·licitud presencial s'ha d'aportar la sol·licitud. Es pot obtenir i omplir presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, o descarregar-lo a través d'aquesta pàgina omplint el formulari que hi ha a la columna dreta de la pantalla.

  • Acreditació dels mèrits al·legats

    Documents acreditatius dels mèrits al·legats, per ser valorats en la fase de concurs, d'acord amb el previst a les bases reguladores del procés selectiu corresponent.

Canals de tramitació:

  • Presencial

    Cal presentar el formulari emplenat al registre general de l'Ajuntament, situat a l'avinguda de Pau Casals, 9. (Horari: de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30 hores).

Darrera actualització: 23.05.2019 | 12:50