Sol·licitud d’emissió, revocació o renovació del certificat idCAT

Divendres, 12 de juny de 2020 a les 00:00

Aquest tràmit permet l'emissió o revocació del certificat idCAT emès pel Consorci d’Administració Oberta de Catalunya (AOC).

L'idCAT Certificat és un identificador digital que garanteix la identitat de les persones a Internet. Amb l'idCAT Certificat, podeu operar amb les administracions públiques i assegurar la integritat i la confidencialitat de les transaccions electròniques que envieu per Internet. També podeu, per exemple, signar documents i correus electrònics amb totes les garanties.

No s’emetrà cap certificat sense cita prèvia confirmada

Quan es pot demanar?

En qualsevol moment de l’any

Servei responsable de la seva tramitació

Oficina d’assistència en matèria de registre – Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC)

Qui el pot demanar?

Qualsevol persona física que disposi d’un d’aquests documents d’identitat: DNI, NIE, Passaport o DNI d'altres països

Com fer la sol·licitud?

Per emetre un nou certificat o renovar-lo, abans de dirigir-vos a l’Ajuntament heu de seguir els següents passos. No s’emetrà cap certificat si no s’ha completat aquests passos:

  1. Feu la sol·licitud d’emissió del certificat a la pàgina d’Internet: https://www.idcat.cat/idcat/ciutada/solicitud_inici.do
  2. Un cop completada la sol·licitud, heu de sol·licitar cita prèvia al telèfon: 93.772.02.25 o per correu electrònic a: oac@castellbisbal.cat. Us donaran cita prèvia per tal que aneu personalment a l’Ajuntament per confirmar l’emissió del certificat. La cita prèvia és de dilluns a divendres laborables, de 9.00 a 14.00 hores.
  3. Un cop confirmada la cita prèvia us heu de dirigir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (av. Pau Casals, 9) amb el vostre document d’identitat. El tràmit és personal.

 

Cal aportar:

  • Original del DNI, NIE, Passaport o DNI d'altres països

Canals de tramitació:

  • Presencial

    Cal demanar cita prèvia al telèfon 93 772 02 25 o per correu electrònic a oac@castellbisbal.cat. Un cop confirmada la cita prèvia us heu de dirigir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (av. Pau Casals, 9) amb el vostre document d’identitat. El tràmit és personal.

Darrera actualització: 12.06.2020 | 13:29