Ajuts econòmics al comerç, serveis i restauració de Castellbisbal i persones treballadores autònomes

Dimecres, 1 de juliol de 2020 a les 00:00

Fins al 31 de desembre de 2020

Què és?

Aquests ajuts econòmics estan adreçats al comerç, restauració i a persones treballadores autònomes amb centre de treball obert i amb seu social a Castellbisbal que, com a conseqüència de la declaració de l’estat d’alarma derivada del COVID-19, han hagut d’aturar la seva activitat econòmica o han patit una disminució d’un mínim del 70% dels seus ingressos respecte l’any anterior.

L’Ajuntament de Castellbisbal promou aquesta subvenció amb la finalitat de pal·liar l’afectació negativa que ha tingut sobre el teixit productiu la declaració de l’estat d’alarma del 14 de març de 2020, adoptant diverses mesures i ajuts per tal  de reactivar el teixit comercial i de restauració i impulsar la promoció i dinamització d’aquest sector.

Què es subvenciona?

L’ajut està adreçat al finançament de despeses fixes associades a l’activitat econòmica durant el període de vigència de l’estat d’alarma: lloguers, quotes d’hipoteques, quotes de préstecs, tributs, serveis i subministraments bàsics (aigua, llum, gas...), costos laborals, serveis, subministraments i/o manteniments necessaris per reactivar l’activitat habitual.

La quantia dels ajuts és de:

  • 1.200 € per establiments que han tancat
  • 600 € per establiments amb una reducció del 70% en el volum d’operacions en un dels mesos afectats per l’estat d’alarma.

Qui pot sol·licitar els ajuts?

Comerços, serveis, restauració i persones autònoms amb establiment comercial amb seu social i fiscal a Castellbisbal. Les persones beneficiàries hauran de complir els requisits següents:

  • Haver cessat la seva activitat econòmica.
  • Haver patit una reducció del 70% en el volum d’operacions en un dels mesos afectats per l’estat d’alarma, en comparació amb el mateix mes de l'exercici anterior.
  • Tenir un màxim de 10 treballadors/es en el moment de la declaració de l’estat d’alarma. 
  • Tenir un volum d’operacions no superior a 600.000 euros anuals (exercici anual anterior).
  • Cal mantenir l’activitat econòmica i el/s treballador/s durant sis mesos des de la finalització de l’estat d’alarma.

Per a més informació consultar les bases de la convocatòria.

Tràmit

Consulteu la manera com fer la sol·licitud en aquest enllaç

Més informació

Contacteu amb Promoció Econòmica de l'Ajuntament

Darrera actualització: 19.10.2020 | 09:29