Caminada amb recreació històrica

Dilluns, 29 de setembre de 2014 a les 16:06

Els participants a la Caminada del Patrimoni van reviure el final de la Guerra Civil amb una recreació històrica a la Torre Fossada.


Coincidint amb la commemoració, aquest 2014, del 75è aniversari del final de la Guerra Civil, la Caminada del Patrimoni s'ha dedicat a aquesta efemèride.

És per això que la Caminada del Patrimoni que es va celebrar ahir diumenge va recórrer els principals escenaris del final de la Guerra Civil a Castellbisbal. I per començar es va fer una aturada a l'Església Parroquial de Sant Vicenç on es va fer esment, entre d'altres, del retaule que hi havia abans de la guerra i que va ser destruït.

A partir d'aquí, es va completar un recorregut que va portar cap al riu Llobregat i la zona de la masia de Can Corominas fins arribar a la Torre Fossada. Allà. va començar una recreació històrica que va comptar amb la complicitat de tots els assistents que hi van participar activament.

La Caminada del Patrimoni ha estat una més de les activitats programades en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i ha estat organitzada, conjuntament, per les àrees de Medi Ambient i Cultura de l'Ajuntament de Castellbisbal.

 

Darrera actualització: 18.11.2019 | 16:26