Recull fotogràfic del Rally Slot

Dijous, 4 de desembre de 2014 a les 11:09

El Rally Slot que s'ha celebrat aquest cap de setmana al Casal Cultural, ha deixat un bon grapat d'imatges que volem recordar.

 

El Rally, organitzat per l'Esport Motor Castellbisbal i per Garrafot Slot, es va celebrar els dies 29 i 30 de novembre i es va desenvolupar en diverses categories. Dissabte a la tarda, van competir els adults i diumenge, ho van fer les categories infantils.

Com sempre, els organitzadors van sorprendre amb circuits nous i creats expressament per al Rally i, entre aquests, dos es van endur els premis que reconeixen els millors circuits de cada any.

El premi per al circuit més ben decorat, se'l va endur Jaume Roig que va presentar un pista que reproduïa el poble de Castellbisbal i incorporava elements com la Torre Fossada i l'ermita de Sant Vicenç, però també la carretera de l'estació o un tram de l'autovia. Un circuit que va recollir elogis durant tot el cap de setmana i que, de ben segur, serà recordat durant molt temps.

El premi per al circuit més divertit se'l va endur una pista que presentava una novetat ja que s'havia de fer a les fosques. Situat dins d'una carpa opaca, els corredors havien de fer el circuit amb l'única llum que els proporcionava una lot que tant el pilot com el copilot s'havien de col·locar al front. Una idea que va agradar, i molt, als corredors perquè incorporava elements nous al pilotatge.

Darrera actualització: 18.09.2019 | 09:20