Bona afluència de públic a la Fira de Nadal

Dilluns, 5 de gener de 2015 a les 10:42

La principal novetat d'enguany ha estat la instal•lació d'una pista de gel ecològic que va romandre oberta fins al dia de Sant Esteve.

25 botigues, comerços i serveis de Castellbisbal han participat a la Fira de Nadal d’enguany que ha presentant, com a principal novetat, la instal·lació d'una pista de gel ecològic, a la plaça de Folch i Torres. La Fira ha estat organitzada per l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants i el comerç local.

En relació amb la instal·lació de la pista de gel, la regidora de Comerç, Conxi Llurba, ha explicat que " vol ser un incentiu i un atractiu més perquè els veïns facin les seves compres de Nadal al poble". En aquest sentit, l'Ajuntament no cobrarà cap import en concepte d'entrada sinó que els tiquets per poder patinar només es podran aconseguir si es fan compres a les botigues de Castellbisbal.

La inauguració de la pista de gel es va fer el divendres, 12 de desembre, i va comptar amb una exhibició a càrrec del Club Patí Castellbisbal. D’aquesta manera es va posar en marxa una pista que va romandre oberta fins al dia 26 de desembre.

25 botiguers i una desena d'entitats
La Fira de Nadal s’ha desenvolupat enguany sota el lema Per Nadal, compra a Castellbisbal i ha reunit un total de 25 empreses, comerços i serveis del poble que han ofert els seus productes per aquestes festes.

Tal com es va fer l'any passat, i com a complement de la mostra, botigues i entitats han ofert tallers i activitats diverses. Així, per exemple, han destacat la xocolatada i el brou de Nadal, a càrrec de la Colla del Bon Àpat, o el recapte d’aliments que han fet els voluntaris de Protecció Civil.

Per primera vegada, la Fira de Nadal ha comptat amb la participació dels Amics de Sant Galderic, una nova entitat que acull tots els pagesos i artesans de Castellbisbal així com el Museu del Tractor. Per tal de donar a conèixer l’entitat i els productors, es va fer un sorteig d’una panera de productes de la terra entre els qui van visitar l’estand.

La regidora de Comerç, Conxi Llurba, ha fet un agraïment a tots els comerços participants “perquè han demostrat un cop més que lluiten amb molt d’esforç per dinamitzar i donar vida al nostre comerç”. Llurba, a més, ha ressaltat “el treball i les hores que cada comerç ha invertit perquè la Fira hagi estat tot un èxit”.

 

Darrera actualització: 20.09.2019 | 09:06