Marc Parrot tancarà la Capsa de Música amb un concert acústic que repassarà la seva discografia

Dimecres, 22 de juliol de 2015 a les 10:43

Parrot no podrà fer el concert inicialment previst ja que un dels músics està indisposat. Com a alternativa, n'oferirà un d'acústic.

 

El músic i compositor català Marc Parrot tancarà, aquest divendres, el cicle Capsa de Música i ho farà amb un concert que es farà a partir de dos quarts d'onze de la nit, als jardins de Can Margarit.

L'actuació que podran veure els espectadors no serà la que estava inicialment prevista ja que un dels músics que acompanyen a Marc Parrot ha patit una lesió que li fa impossible actuar en les properes setmanes. Davant d'aquest fet, Parrot ha optat per canviar el format del concert que tenia previst fer a Castellbisbal i oferir-ne un d'acústic, i en solitari, en el decurs del qual farà un repàs de tota la seva discografia.

Des de la Regidoria de Cultura han explicat que la nova proposta musical de Marc Parrot s'adequa a la perfecció a les peculiaritats del cicle Capsa de Música i a l'espai on es farà i s'han mostrat convençuts que serà un final excel·lent per a la Capsa de Música d'aquest 2015.

 

Darrera actualització: 23.12.2019 | 15:53