El Cros Escolar ofereix diverses novetats per incrementar el nombre de participants locals

Divendres, 1 d'abril de 2016 a les 10:22

Es faran dues sessions d’entrenament gratuïtes i es lliuraran premis als primers classificats locals i a l’escola que inscrigui més corredors.


Aquest diumenge es farà la primera de les dues sessions d’entrenament que s’han organitzat perquè els infants i joves del poble puguin conèixer i practicar el recorregut del Cros Escolar de Castellbisbal que es farà el proper dia 17 d’abril. És la primera vegada que es fa aquesta activitat i l’Ajuntament pretén que serveixi per animar als alumnes del poble perquè s’inscriguin en aquest certamen esportiu.

Una altra de les novetats d’enguany per incentivar la participació serà el lliurament d’un premi al primer classificat local de cada categoria. La regidora d’Esports, Susanna Solé, ha explicat que es tracta d’una forma de “reconèixer l’esforç fet pels nois i noies del poble, ja que tot i que no quedin en els primers llocs, sabem que sempre fan un gran esforç per completar el recorregut”.

També amb l’objectiu de motivar els esportistes locals, des de fa uns anys, es lliura un premi de 200 euros (per invertir en material esportiu) a l’escola que més participants inscriu al Cros. D’aquesta manera, es vol fomentar que els nois participin juntament amb els seus companys i fer que el Cros més que una competició, sigui un acte festiu i lúdic i una excusa per gaudir d’un matí amb els amics.

Sessions d’entrenament
Les sessions d’entrenament són gratuïtes i es faran els diumenges 3 i 10 d’abril, a les 10.30 hores al circuit del serral de la Verdolaga. Estaran dirigides per esportistes del club esportiu Mindundis Team que són, juntament amb la Regidoria d’Esports i el Consell Esportiu de Terrassa, els organitzadors del Cros Escolar de Castellbisbal.

Pel que fa a les inscripcions, han de formalitzar-se a través de les escoles i instituts tot i que també poden fer-se, mitjançant aquest formulari. La inscripció és gratuïta i tots els participants rebran un petit obsequi en reconeixement del seu esforç.

Darrera actualització: 18.09.2019 | 09:23