Aquest cap de setmana, Castellbisbal celebra la Ruta de la Tapa

Dijous, 2 de juny de 2016 a les 12:52

Divuit bars i restaurants participen en aquesta iniciativa en la qual s’escollirà, per votació popular, la millor tapa de Castellbisbal.

 

Divuit bars i restaurants participen, aquest cap de setmana, en la primera edició de la Ruta de la Tapa de Castellbisbal que ha estat organitzada, de manera conjunta, per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i l’associació Botiguers i Serveis de Castellbisbal (BISCA). L’acte compta, a més, amb la col·laboració d’Estrella Damm.

Les persones que vulguin participar en aquesta iniciativa només hauran d’adreçar-se als diferents establiments que s’hi han adherit i demanar-hi la tapa de la Ruta, que té un cost de dos euros i mig i inclou un quinto de cervesa.

Per tal d’atendre les persones que pateixen intoleràncies alimentàries, alguns dels bars i restaurants ofereixen versions de les tapes sense gluten, sense lactosa o sense d’altres al·lèrgens i en alguns casos fins i tot s’han dissenyat propostes vegetarianes.

Sorteig de premis
Els qui participin a la Ruta de la Tapa podran guanyar un dels divuit àpats per a dues persones que es sortejaran. Per optar a aquests premis, caldrà emplenar una butlleta de participació on, a més de les dades personals, caldrà assenyalar la que es considera que és la millor tapa de la Ruta. Serà imprescindible que aquesta butlleta estigui segellada per tres bars o restaurants participants i que es dipositi a les urnes que es troben als mateixos establiments. El sorteig de premis es farà el dia 10 de juny i el recompte de butlletes permetrà saber quina ha estat valorada com la millor tapa.

La Ruta de la Tapa començarà aquest divendres i s’allargarà fins diumenge. Per consultar els horaris dels diferents establiments així com les tapes que ofereixen, podeu veure els díptics que se n’han elaborat

 

Darrera actualització: 13.09.2019 | 16:04