El pintxo de Cal Pupinet guanya el premi del Corretapes

Dijous, 17 de novembre de 2016 a les 14:00

Una vintena de bars i restaurants del municipi participen en la iniciativa, que revalida l’èxit de la mostra gastronòmica endegada amb la Ruta de la Tapa.

Durant un sol cap de setmana, del 4 al 6 de novembre, s’han servit i degustat més d’onze mil tapes. Aquesta xifra avala l’èxit de participació de la mostra gastronòmica de Castellbisbal endegada el passat mes de juny amb la Ruta de la Tapa i que ara, amb el Corretapes, sembla consolidar-se. “Es tracta d’una iniciativa que està donant a conèixer molts bars i restaurants del municipi”, destaca el regidor de Promoció Econòmica, Toni Pons, que també posa en valor que “en aquesta ocasió s’han incrementat prop d’un 20% la quantitat de tapes venudes respecte a la passada edició de la Ruta de la Tapa”.

Enguany, un total de vint establiments de restauració del municipi s’han sumat al Corretapes, una iniciativa organitzada conjuntament per la Regidoria de Promoció Econòmica i l’Associació de Botiguers i Serveis de Castellbisbal (BiSCA). D’entre totes les propostes culinàries, l’entrecot de vedella vella de Cal Pupinet ha estat escollit, per votació popular, la millor tapa del Corretapes.

Un total de 1.147 persones han participat en l’elecció, emplenant la butlleta de participació que havia de segellar-se en tres dels establiments participants al Corretapes i que dona dret a entrar en el sorteig de 20 àpats per a dues persones..

Darrera actualització: 13.09.2019 | 16:06