Nou èxit de la II Ruta de la Tapa

Divendres, 9 de juny de 2017 a les 11:54

El pintxo de La Pupineta guanya per votació popular el primer premi, seguit de les propostes gastronòmiques de Vi & Vi i La Botzegada.

 

Durant el passat cap de setmana, del 2 al 4 de juny, s’han servit i degustat un total de 13.130 tapes, més d’un 60% que en la primera edició d’aquesta mostra culinària de Castellbisbal endegada al juny de l’any passat. Segons el regidor de Promoció Econòmica, Toni Pons, “aquestes xifres avalen l’èxit de participació d’una iniciativa que vol donar a conèixer l’oferta gastronòmica dels bars i restaurants del municipi”.

Enguany, 19 establiments de restauració s’han sumat a la II Ruta de la Tapa, organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica. Per votació popular, d’entre totes les propostes, el tataki de tonyina vermella de La Pupineta ha estat escollida, amb 155 vots, com la millor tapa d’aquesta edició, seguida, amb 133, del Pessic de Willy amb carn picada, ceba caramel·litzada i parmesà del Vi & Vi, i el Cruela de Vil de trinxat de botifarra negra i poma de La Botzegada, que ha rebut 117 vots.

Un total de 1.282 persones, més del doble que en la primera edició, han participat en l’elecció de les tres millors tapes, emplenat la butlleta que havia de segellar-se en tres dels establiments participants a la ruta i que dona dret a entrar en el sorteig de 19 àpats dobles que el proper 16 de juny, a les 10.00 hores, es farà públicament a la sala d’actes de l’Ajuntament.

 

Propera cita, a l’octubre

A la tardor, el cap de setmana del 20 al 22 d’octubre, Castellbisbal tindrà una nova cita gastronòmica amb la segona edició del Corretapes.

Darrera actualització: 13.09.2019 | 16:03