Més d'un centenar de castellbisbalencs es mullen per l'Esclerosi Múltiple

Dilluns, 10 de juliol de 2017 a les 12:39

Durant tota la jornada es van nedar 72.225 metres de la piscina d’estiu de l’Illa Esportiva.

Un total de 128 castellbisbalencs es van sumar ahir a la celebració de la 24ª edició del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, organitzada al municipi per la Regidoria de Benestar Social amb el suport de la Regidoria d’Esports i del Club Triatló Castellbisbal.

La iniciativa, que recapta fons per la investigació i el tractament de les persones que pateixen aquesta malaltia neurodegenerativa, es va dur a terme a la piscina d’estiu de l’Illa Esportiva, on es van nedar 72.225 metres, que equivalen a 2.889 piscines.

Salt solidari
Un dels moments més esperats de la jornada es va produir a les 12 del migdia, quan es va fer una remullada simultània a les més de 625 piscines d’arreu de Catalunya que enguany s’han sumat a la campanya.

A més, durant tot el dia es van poder comprar productes solidaris a la paradeta informativa que es va col·locar a la piscina d’estiu. Enguany, s’ha tornat a vendre tot el material que la Fundació Esclerosi Múltiple va fer arribar a l’Ajuntament, un gest solidari que ha ajudat a que l’entitat hagi recaptat 300.000 euros bruts en aquesta campanya.

Fem Feina
Tots aquests diners recaptats es destinaran al programa “Fem feina”, amb què es vol millorar les condicions en l’àmbit laboral de les persones afectades per l’Esclerosi Múltiple. Segons estudis recents, gairebé la meitat de les persones amb aquesta malaltia deixa la feina tres anys després del diagnòstic, un percentatge que s’eleva fins el 70% 10 anys després de ser diagnosticats i que es podria reduir considerablement aplicant petits canvis als llocs de treball.

Diploma acreditatiu
Tots els participants que ahir van nedar piscines i encara no tenen el diploma acreditatiu de la seva participació al Mulla’t poden passar a buscar-lo per Can Margarit.

Darrera actualització: 18.09.2019 | 09:53