400 persones han participat a la Jugatecambiental del parc de l’Ermita, aquesta primavera 

Dijous, 1 de juliol de 2021 a les 09:00

En total, s’han fet 11 sessions i les activitats que han comptat amb major participació han estat les dedicades a descobrir els boscos de les ciutats, els ratpenats i els invertebrats terrestres.


404 persones han participat en les activitats que s’han organitzat a la Jugatecambiental del parc de l’Ermita entre els mesos de març i juny. En total, s’hi ha fet 11 activitats de sensibilització mediambiental per difondre la importància de preservar la flora i fauna de casa nostra així com per insistir en la necessitat de no malbaratar els recursos naturals com l’aigua.

De totes les activitats proposades aquesta primavera, la que ha comptat amb més participació ha estat la dedicada a conèixer els arbres que hi ha al parc. Per darrera d’aquesta, es van situar els tallers de descoberta dels ratpenats i dels invertebrats terrestres que van superar la cinquantena de participants cadascun.

La Jugatecambiental està adreçada a famílies amb infants i obre els diumenges de primavera i tardor. Es tracta d’un espai que compta amb una zona permanent de jocs que està oberta d’11.30 a 13.30 hores i, a més, cada setmana s’hi proposa un taller o joc específic per descobrir l’entorn natural de Castellbisbal.

El servei de la Jugatecambiental està organitzat i gestionat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona que l’ofereix a tots els parcs adherits a la Xarxa de Parcs Metropolitans. A Castellbisbal, es va posar en marxa el setembre de 2020.

Darrera actualització: 01.07.2021 | 09:40