Castellbisbal commemora el Dia Internacional dels Arxius amb una mostra del seu fons documental

Dijous, 9 de juny de 2022 a les 00:00

Amb el títol Nous habitants a l’Arxiu! s’exposen algunes de les darreres incorporacions de documents a l’Arxiu Municipal que expliquen aspectes pocs coneguts de la història del municipi.


Castellbisbal se suma un cop més a la commemoració del Dia Internacional dels Arxius que es celebra avui, 9 de juny, amb una mostra documental que posa en valor les cessions que entitats, persones a títol individual i altres administracions han fet els darrers anys a l’Arxiu Municipal.

Sota el títol Nous habitants a l’Arxiu! des d’aquesta setmana i fins al proper 22 de juny, s’exposen al vestíbul de l’Ajuntament una selecció d’aquests últims ingressos que expliquen aspectes pocs coneguts de la història de Castellbisbal. 

Destaquen, per exemple, documents vinculats amb el mestre de cases Vicenç Pastallé Duran, imatges del poble, postals de principis del segle XX, una còpia dels Estatuts de la Societat Sempre Avant; exemplars de la revista L’Arada i documents de la Unió Excursionista de Catalunya de Castellbisbal, entre d’altres.

Darrera actualització: 09.06.2022 | 14:08