Castellbisbal commemora el Dia Internacional dels Arxius amb una mostra sobre el moviment coral

Dimecres, 9 de juny de 2021 a les 00:00

L’exposició, dedicada a la Societat Coral La Unió, es pot visitar fins al proper 30 de juny al vestíbul de l’Ajuntament 


Fins al proper 30 de juny es pot visitar al vestíbul de l’Ajuntament una mostra documental sobre la Societat Coral La Unió. L’exposició, oberta de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.00 hores, retrata amb documents conservats a l’Arxiu Municipal la tradició del moviment coral a Castellbisbal i repassa la història de la Societat Coral La Unió, que es va dissoldre el 2018 amb un concert de comiat que van fer el dia de Nadal.

Entre altres materials, a la mostra es poden veure programes de mà, partitures i diverses fotografies. També es fa una radiografia del moviment coral des del 1879 fins a l’actualitat, dedicant especial atenció a les societats corals que van precedir la creació de la Societat Coral La Unió, fundada oficialment el 1956.

La mostra documental sobre la Societat Coral La Unió s’ha obert avui al públic coincidint amb la commemoració del Dia Internacional dels Arxius, una jornada en què es vol posar en valor el paper clau que desenvolupen els arxius com a garants de la seguretat i la transparència de les actuacions de l’Administració, com a promotors de la preservació i difusió de la història i com a protectors del dret de la ciutadania a accedir a la informació i al coneixement.

Darrera actualització: 09.06.2021 | 12:27