El Síndic atén una desena de queixes durant la seva visita a Castellbisbal

Divendres, 26 de gener de 2018 a les 00:00

Problemàtiques vinculades amb el consum d’aigua i gas, urbanisme i medi ambient centren les protestes de la població.


L’equip del Síndic de Greuges, que es va desplaçar a Castellbisbal el passat 24 de gener, va atendre nou visites de persones veïnes de la població. Els ciutadans, que van ser rebuts a l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch, van presentar deu queixes relacionades amb temes de consum (gas i aigua), urbanisme, medi ambient i procediment administratiu, entre d’altres. Tres d’aquestes queixes estaven adreçades a l’Ajuntament de Castellbisbal.

La visita d’aquesta setmana forma part del conveni que el Síndic de Greuges i l’Ajuntament van signar el passat mes d’octubre per incrementar les garanties i els drets de la ciutadania. Fruit d’aquest acord, l’equip del Síndic farà dos desplaçaments anuals al municipi on atendrà personalment els veïns i veïnes que vulguin fer consultes o presentar queixes contra una actuació de l'Administració pública i també contra les empreses que presten serveis d'interès general (llum, aigua, gas, etc.).

El proper desplaçament de l’equip del Síndic de Greuges a Castellbisbal està previst de cara al juliol o al setembre. Per demanar visita, prèviament cal concertar l'entrevista trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat

 

Darrera actualització: 14.02.2018 | 18:35