Els joves de Castellbisbal ja poden demanar els ajuts per pagar el lloguer que concedeix l’Ajuntament

Dimarts, 16 d'abril de 2019 a les 11:00

S’atorga una ajuda de 150 euros mensuals i, per sol·licitar-la, cal tenir de 18 a 35 anys, estar empadronat a Castellbisbal i llogar un habitatge al municipi.

Des d’aquest mes d’abril, ja es poden demanar els ajuts per al pagament del lloguer que l’Ajuntament concedeix als joves amb l’objectiu de facilitar-ne el seu procés d’emancipació. L’import d’aquesta ajuda és de 150 euros mensuals durant un termini màxim de dos anys. Al 2019, l’Ajuntament destinarà 11.000 euros a aquesta iniciativa, una xifra que, segons les dades d’anys anteriors, és una quantitat suficient per atendre la demanda.

Requisits
Els joves que vulguin demanar aquests ajuts han de tenir de 18 a 35 anys i reunir diversos requisits, entre els quals n’hi ha d’econòmics com, per exemple, que el sol·licitant no superi una quantitat màxima d’ingressos anuals o que no sigui titular d’altres habitatges.

A més, cal que els joves estiguin empadronats al municipi tot i que es preveu la possibilitat de concedir l’ajuda a estudiants que, per motius excepcionals, hagin hagut de marxar del poble, però que acreditin haver-hi estat empadronats durant un període mínim de deu anys.

D’altra banda, pel que fa als habitatges llogats han de trobar-se dins del terme municipal de Castellbisbal i el preu del lloguer no pot superar els 900 euros mensuals.

Sol·licituds
Per accedir a aquests ajuts, cal presentar la sol·licitud degudament emplenada a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Can Margarit. El termini de presentació d’instàncies romandrà obert fins al 31 de desembre.

Més informació de la convocatòria i dels requisits dels sol·licitants aquí

Darrera actualització: 12.04.2019 | 16:29