Es constitueix oficialment el Consell Urbà de Castellbisbal

Divendres, 14 de desembre de 2018 a les 00:00

Aquest nou òrgan de participació estable funcionarà com un fòrum de diàleg on debatre sobre els serveis públics i les necessitats territorials del municipi


El passat 29 de novembre es va fer l’acte de constitució oficial del Consell Urbà, un nou espai de participació municipal que neix amb la voluntat de facilitar l’aproximació de la ciutadania a l’Administració.

Per tal que aquest òrgan sigui representatiu de tot el territori, entre els seus membres hi ha representants tant del nucli urbà com de totes les urbanitzacions i sectors residencials. També compta amb la participació de l’alcalde i de regidors de l’equip de govern i de tots els grups municipals.

Durant la reunió, que va comptar amb una trentena de participants, a més de constituir el Consell Urbà, es va començar a fer una primera diagnosi per detectar les principals necessitats del territori i prioritzar de forma participativa les solucions i actuacions que cal desenvolupar. L’incivisme i la seguretat ciutadana van ser alguns dels temes escollits com a prioritaris.

Darrera actualització: 14.12.2018 | 12:02