Es reprenen les activitats presencials a l’Espai de la Plaça

Dimarts, 22 de juny de 2021 a les 00:00

Els dilluns i divendres s’ha recuperat el taller de memòria per a la gent gran i cada dia es pot anar a fer activitats no programades, com ara llegir la premsa o fer jocs de taula.


L’Espai de la Plaça està recuperant, de mica en mica, les activitats presencials. Des d’aquest mes de juny, per exemple, tots els matins de dilluns i divendres es fan els tallers d’entrenament de la memòria per a la gent gran, unes sessions dinamitzades per una professional on s’estimulen les àrees mentals, afectives, socials i culturals de les persones participants.

També s’han obert al públic les activitats no programades, de manera que cada dia, en l’horari d’obertura de l’Espai de la Plaça, es pot anar a llegir, consultar la premsa i revistes o a jugar dominó i altres jocs de taula.

La represa de les activitats presencials a l’Espai de la Plaça es fa seguint totes les mesures de seguretat per contenir la COVID-19 i mantenint l’aforament màxim permès, que actualment és de 10 persones.

Horari d’estiu

Actualment l’Espai de la Plaça està obert de dilluns a divendres, de 10.00 a 13.30 hores i de 16.00 a 19.30 hores. A partir del juliol, l’horari serà intensiu, de 10.00 a 15.00 hores. A l’agost l’equipament tancarà i recuperarà l’activitat diària al setembre.

Darrera actualització: 22.06.2021 | 13:32