Jornada especial de vacunació antigripal a les sales parroquials

Dimarts, 20 d'octubre de 2020 a les 00:00

La campanya es farà del 22 al 30 d’octubre i està adreçada a totes aquelles persones que vulguin vacunar-se preventivament contra la grip


A causa de la situació excepcional provocada per la COVID-19, l’Ajuntament ha cedit el local de les sales parroquials (pl. de l’Església, 1) que té llogat a l’Església Parroquial de Sant Vicenç per fer, del 22 al 30 d’octubre, una jornada especial de vacunació gratuïta contra la grip. La mesura permetrà reduir la pressió assistencial al CAP Dr. Joan Planas, que va sol·licitar a l’Ajuntament un espai alternatiu on dur a terme la campanya de la grip, preveient que aquest any es vacunarà més gent. 

Les persones que vulguin participar en la jornada especial i vacunar-se preventivament contra la grip, podran fer-ho sense necessitat de demanar cita prèvia, presentant-se a les sales parroquials amb la targeta sanitària de 9.30 a 12.00 hores, o bé de 17.00 a 19.00 hores els dies 22, 26 i 29 d’octubre. 

Tenint en compte la incertesa que hi ha entorn del comportament de la COVID-19 coincidint amb la grip estacional, durant els dies de la jornada especial de vacunació, personal de la Creu Roja del Baix Llobregat Centre farà una campanya de sensibilització per explicar a la ciutadania com prevenir la grip i reduir el risc de contagi del coronavirus.

La campanya de vacunació contra la grip està adreçada especialment als grups de risc, com ara les persones de 60 anys o més i aquelles que pateixen malalties cròniques. També es recomana vacunar-se a les dones embarassades i al personal sanitari i dels serveis públics.

Darrera actualització: 20.10.2020 | 14:34