La Biblioteca Josep Mateu i Miró celebra el desè aniversari amb una tarda plena d’activitats

Dimarts, 11 de maig de 2021 a les 12:30

Dijous, la Biblioteca Josep Mateu i Miró celebra el desè aniversari i ho farà amb un programa d’activitats que s’allargarà durant tota la tarda i que culminarà amb un reconeixement a les persones usuàries que han fet un major ús del servei de la biblioteca.

Els deu primers anys de vida de l’actual biblioteca coincideixen amb el desè aniversari del Centre Cultural Els Costals: un espai municipal dedicat a la promoció i difusió de la cultura que es va obrir el 2011. Coincidint amb l’obertura al públic d’aquest nou equipament, l’antiga biblioteca situada al c. Sant Joan es va traslladar a l’espai actual.

Programa d'activitats
Les activitats començaran a les 16.00 hores amb la benvinguda a càrrec d’un personatge molt especial que acollirà tothom amb un polsim de màgia i animarà els assistents a obtenir un record únic fent-se una fotografia amb complements d’atrezzo que hi haurà disponibles o amb alguna lectura, pel·lícula o música.

Posteriorment, es farà l’espectacle Dibuixa’m els nostres contes d’aniversari, una activitat en la qual, de manera col·laborativa, es construiran i dibuixaran els contes del desè aniversari de la biblioteca. Aquesta activitat es farà en dues sessions (a les 17.15 i a les 18.15 hores) i cal fer inscripció prèvia.

Finalment, a les 19.30 es farà un reconeixement als Superlector@s: un petit homenatge a aquelles persones que han fet més ús del servei de préstec de la biblioteca. El reconeixement es tancarà amb un petit tast musical a càrrec de l’Escola Municipal de Música.

Com a conseqüència de les limitacions d’aforament per la COVID-19, totes les activitats també es podran seguir a través del canal d’Instagram de la biblioteca Josep Mateu i Miró.

Obsequi d’aniversari
A més de totes aquestes activitats, la celebració d’aniversari continuarà durant el mes de maig en forma d’obsequi. Totes les persones que, a partir de dijous, facin ús del servei de préstec de la biblioteca rebran un petit regal (fins esgotar les existències).

Darrera actualització: 11.05.2021 | 14:10