L’Ajuntament crea una guia amb tots els establiments que estan oberts o presten servei durant el confinament

Dijous, 2 d'abril de 2020 a les 14:20

La guia inclou tots els comerços i serveis oberts, els telèfons de contacte i altres dades com si ofereixen servei a domicili o per via telemàtica. El document està disponible al web i també se n’ha fet una versió adaptada per a l’app Castellbisbal a prop.


L’Ajuntament ha creat la guia Establiments oberts! que inclou tots els establiments del poble que presten serveis durant el confinament, ja sigui perquè tenen autorització per estar oberts o perquè ofereixen els seus serveis de manera telemàtica.

La guia està disponible al web municipal i també se n’ha creat una versió especial i adaptada per a l’app Castellbisbal a prop. En tots dos casos, la informació s’actualitza a diari, ja que, donada la situació actual, es produeixen canvis dels horaris i dels serveis oferts de manera constant.

Entre les informacions que inclou la guia, hi ha els horaris dels establiments, però també qüestions com si ofereixen servei a domicili, si es poden fer consultes telefòniques o si es presten els serveis de forma telemàtica. Els usuaris de la guia també hi trobaran alguns consells com les recomanacions i precaucions que cal prendre en cas d’haver de sortir a comprar.

Informació pràctica
Amb la publicació d’aquesta guia, el consistori pretén que tots els veïns i veïnes tinguin informació permanentment actualitzada dels comerços als quals poden adreçar-se per adquirir els productes bàsics i, alhora, fomentar que es puguin continuar duent a terme aquelles activitats que poden fer-se de manera virtual, com la formació, ja que són activitats que ajuden a mantenir-se actius i a seguir amb les rutines prèvies al confinament.

Accediu a la guia Establiments oberts!

Darrera actualització: 02.04.2020 | 14:34