L’Ajuntament demana afrontar el desconfinament amb seny i responsabilitat

Divendres, 8 de maig de 2020 a les 00:00

Durant la darrera setmana la Policia Local ha detectat un augment de les infraccions per saltar-se les condicions en què es pot sortir al carrer 

 


L’inici del desconfinament ha comportat un augment significatiu de persones al carrer, que surten a passejar o fer esport. Conscients d’aquesta situació, des de l’Ajuntament es fa una crida a la població perquè continuï respectant les mesures dictades per les autoritats i recorda a la ciutadania que només es pot sortir en unes franges horàries concretes i mantenint les distàncies de seguretat. 
 
Segons alerta la Policia Local, durant la darrera setmana els agents municipals han tramitat 13 actes de denúncia per no respectar les mesures de desconfinament. La majoria de les infraccions han estat per accedir als parcs tancats i per transitar per camins del municipi tot i residir en altres localitats. Fins ara, i des de l’inici de l’Estat d’alarma, els agents de la Policia Local han fet 149 identificacions i han obert 115 actes de denúncia per saltar-se les condicions en què es pot sortir al carrer. 

Seguim a la Fase 0 

De moment, Castellbisbal seguirà una setmana més en la Fase 0 de la desescalada perquè forma part de la regió sanitària de Barcelona, considerada encara com un territori amb un epidemiològic “moderat” de rebrot, segons les autoritats competents. 
 
En aquest sentit, l’Ajuntament recorda que cal seguir les recomanacions del desconfinament progressiu que fa el govern i destaca que la distància física i la higiene seran mesures imprescindibles per a la protecció de la salut individual i col·lectiva. 

Darrera actualització: 08.05.2020 | 13:16