L’Ajuntament invertirà 132 mil euros en la millora dels patis de l’Escola Montserrat

Dimecres, 4 de novembre de 2020 a les 00:00

La previsió és que les obres s’executin durant els propers mesos de juliol i agost, coincidint amb les vacances escolars de l’estiu


El Ple de l’Ajuntament ha aprovat, per unanimitat de tots els grups municipals, una modificació de crèdits del pressupost d’aquest exercici 2020 que permetrà invertir 80.700 euros més en la  millora dels patis de l’Escola Mare de Déu de Montserrat.

La decisió es va prendre en la sessió plenària del passat 26 d’octubre. Durant aquesta trobada l’alcalde, Joan Playà, va explicar que inicialment les obres estaven comptabilitzades per uns 51.300 euros, però que un cop analitzat més a fons l’estat dels patis de la zona de les aules velles del centre educatiu, calia fer una reforma integral de l’espai i no només actuacions de millora. En total, un cop aprovada la nova inversió per part del Ple municipal, les obres als patis de l’Escola Montserrat  comptaran amb un pressupost total de 132.000 euros.

L’Ajuntament té previst iniciar la tramitació de les obres abans d’acabar l’any i executarà els treballs durant els propers mesos de juliol i agost, coincidint amb les vacances escolars de l’estiu.

Nova regidora de Ciutadans

Un altre dels temes destacats del Ple del passat 26 d’octubre és la incorporació d’Ester Simón com a nova regidora del grup municipal de Ciutadans. Simón substitueix en el càrrec a Javier Molina Magdaleno, que va presentar la seva renúncia durant el Ple del 28 de setembre.

Darrera actualització: 04.11.2020 | 13:18