L’Ajuntament obre una enquesta per conèixer els interessos de la població en matèria d’educació mediambiental

Dijous, 24 de febrer de 2022 a les 08:30

L’enquesta pretén enriquir el Pla d’Educació Ambiental que l’Ajuntament està elaborant amb l’objectiu de dotar el municipi d’una estratègia d’educació ambiental adaptada a la realitat local.


L’Ajuntament ha obert una enquesta per conèixer l’opinió de la ciutadania sobre diverses qüestions relacionades amb l’educació ambiental que es duu a terme a Castellbisbal. Concretament, es vol aconseguir informació sobre els interessos i les necessitats dels diferents col·lectius del poble: des dels centres educatius fins a les entitats passant per les persones a títol individual.

El qüestionari que es proposa es pot emplenar per Internet o mitjançant els formularis impresos que es poden trobar al Punt Verd i a l’Espai de la Plaça. L’enquesta està oberta a tota la ciutadania i també poden fer-la col·lectius, grups, entitats o d’altres agents que estiguin interessats en donar la seva opinió. Calen uns cinc minuts per respondre totes les preguntes.

El qüestionari és totalment anònim i estarà activat fins el 4 de març.

Pla Educació Ambiental
La realització d’aquesta enquesta és una acció necessària per a la redacció del Pla d’Educació Ambiental que l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona estan elaborant conjuntament. El Pla serà un document que inclourà una relació de recursos i accions que han de permetre reforçar la implicació ciutadana amb l’entorn i amb una nova cultura de la sostenibilitat.

Darrera actualització: 23.02.2022 | 14:01