L’Ajuntament prepara la reobertura d’El Serral amb totes les mesures de seguretat

Dilluns, 6 de juliol de 2020 a les 00:00

El centre de dia de la gent gran tornarà a obrir el 8 de juliol per atendre a les persones usuàries amb un grau més elevat de dependència


Aquest dimecres, 8 de juliol, tornarà a obrir el centre de dia per a la gent gran El Serral, tancat des de fa setmanes a causa de la pandèmia de la Covid-19. La reobertura de l’equipament es farà de forma esglaonada, de manera que en aquesta primera fase només atendrà a una desena de persones amb un grau elevat de dependència i la intenció és que a l’agost ja es pugui donar servei a les prop de 30 persones que són usuàries habituals.

Des de l’Àrea de Serveis Socials  de l’Ajuntament s’està treballant per reactivar les activitats a El Serral amb totes les garanties de seguretat i seguint les recomanacions dictades per la Generalitat de Catalunya per minimitzar al màxim el risc de contagi de la Covid-19. Per fer-ho, ha posat en marxa un protocol de reobertura de l’equipament que aquests dies els responsables del centre de dia estan presentant i explicant a les famílies de les persones usuàries.

Entre d’altres mesures, s’han reforçat les tasques de neteja i desinfecció de les instal·lacions, que s’han adaptat a la normativa i els protocols acordats per les autoritats responsables, contractant més personal per poder atendre amb garanties a la gent gran usuària del centre de dia.

Recuperació total del servei de podologia

Coincidint amb la reobertura del centre de dia El Serral, també es recupera al 100% el servei de podologia que s’havia vist afectat per l’estat d’alarma. Des del passat 25 de maig ja es feien visites, però només les urgents que havien quedat aturades durant el confinament. A partir d’ara, però, les persones que ho necessitin ja poden demanar cita prèvia trucant al 93 772 43 34. 

Darrera actualització: 06.07.2020 | 14:01