L’arribada del Rei Carnestoltes, en imatges

Divendres, 9 de febrer de 2018 a les 10:00

Amb la celebració del Dijous Gras s’ha donat el tret de sortida al Carnestoltes.

Com marca la tradició, ahir es va donar la benvinguda al Rei Carnestoltes, que va arribar a Castellbisbal cap a les set tarda. Abans, per preparar l’ambient, es van fer tallers familiars de màscares i disfresses a la Plaça de l’Església i l’Entitat de la Gent Gran de l’Espai de la Plaça va celebrar el començament de la festa amb un berenar on la truita i la botifarra d’ou van ser els protagonistes.

La comparsa The Vikings, guanyadora del Primer Premi del Concurs de Carnestoltes de l’any passat, va ser l’encarregada d’organitzar el pregó del Rei Carnestoltes, que va escollir, per sorteig entre les candidatures rebudes, les dues associacions que formaran part del jurat d’entitats del concurs d’enguany. Les escollides han estat: Potafocs i l’Aula d’Extensió Universitària.

El jurat d’entitats, juntament amb el jurat del Rei Carnestoltes i les seves concubines i el jurat popular, seran els encarregats d’escollir les comparses guanyadores de la Rua de demà dissabte, 10 de febrer.

La festa d’ahir, Dijous Gras, es va acabar amb un tast popular de botifarra d’ou, llardons i un bon brou, que va comptar amb la col·laboració de la Colla del Bon Àpat. Hi havia menjar per a unes 200 persones i es va consumir tot.

 

 

Darrera actualització: 14.02.2018 | 18:28