Les jornades Som gent molt gran mantenen el compromís per potenciar les activitats intergeneracionals

Dilluns, 7 d'octubre de 2019 a les 10:00

Les jornades de la gent gran se celebraran del 17 al 27 d’octubre i entre les novetats que incorporen hi ha la reserva de deu places per a persones amb mobilitat reduïda per a la sortida que, enguany, es farà a Vilafranca del Penedès.


Del 17 al 27 d’octubre, es tornaran a celebrar les jornades Som gent molt gran que volen ser un reconeixement al paper i a l’empremta en la societat que deixen els qui avui són, segons el lema de les jornades, “gent molt gran”.

Durant deu dies, es faran tot un conjunt d’activitats per fomentar l’aprenentatge i la transmissió cultural, els hàbits de vida saludable i la pràctica esportiva tot deixant espai per a les activitats lúdiques i, en definitiva, per a la diversió.

Per afavorir que les jornades siguin el més inclusives possible, aquest any s’han reservat deu places per a persones amb mobilitat reduïda en la visita a Vilafranca del Penedès que es farà els dies 23 i 25 en una clara aposta per aconseguir que tothom pugui participar-hi i ningú se’n senti exclòs.

Activitats intergeneracionals
En la línia iniciada en els darrers anys, hi haurà espais reservats per a les activitats compartides amb gent de totes les edats amb propostes com Els jocs dels Recicloperats o Com es berenava abans i com es berena ara.

En aquest mateix sentit, el cinema o els espectacles de dansa o música estan oberts a tothom i és que, segons ha explicat la regidora de Serveis a les Persones, Melania Solís, “si bé són unes jornades pensades per a la gent gran i on aquest col·lectiu té preferència i el principal protagonisme, es tracta d’una proposta per compartir amb gent de totes les edats”.

Inscripcions
Les inscripcions i la venda d’entrades per a les diferents activitats
es faran els dies 9, 10 i 11 d’octubre, a l’Espai de la Plaça. En el cas dels espectacles que es duran a terme a Els Costals, a més, si sobren entrades, es posaran a la venda per al públic en general, el mateix dia dels espectacles, al preu d’un euro, a l’entrada de l’auditori.

Per a més informació i per tenir el programa de les Jornades a mà:

Darrera actualització: 08.10.2019 | 12:10