Les propostes guanyadores dels  Pressupostos Participatius Joves són 13 cursos i tallers que començaran a l’estiu

Dilluns, 9 de maig de 2022 a les 15:00

Les iniciatives més votades han estat les formacions en noves tecnologies i les que serveixen per facilitar l’accés al món laboral, però també hi ha tallers creatius i lúdics.

 

Cursos relacionats amb les noves tecnologies, formacions per millorar el currículum i poder accedir al món laboral o tallers creatius són algunes de les propostes que han estat seleccionades en el procés dels Pressupostos Participatius Joves que s’ha tancat aquest mes d’abril. En concret, s’han seleccionat 13 de les 25 iniciatives que s’hi van presentar i entre les quals també hi havia tallers de música, partits de futbol per a equips femenins o cursos de ball.

Enguany, un dels temes que ha suscitat més interès ha estat tot el relacionat amb la tecnologia i, concretament, cinc dels projectes guanyadors han estat cursos de creació d’aplicacions mòbils, de programació, d’impressió en 3D, de realització de vídeos amb efectes especials i de realitat virtual. Un altre dels interessos del jovent ha estat la formació en àrees que poden ser útils per millorar el currículum i trobar feina com són el curs de premonitors, el de cangurs o els cursos per aprendre la llengua de signes. A més, han estat seleccionats els cursos de primers auxilis, d’agents de salut, de cuina de menjars elaborats i de dibuix.

Inicialment, estava previst que totes aquestes activitats s’anessin fent de manera progressiva durant tot l’any, però el mateix jovent ha demanat que bona part es puguin impartir durant els mesos d’estiu, ja que és un moment en què disposen de més temps lliure per fer aquest tipus d’activitats. És per això que moltes de les propostes guanyadores s’oferiran en el marc de l’Estiu Jove.

Darrera actualització: 09.05.2022 | 15:25