Millores a la línia C6 de bus al seu pas per Can Campanyà - Comte de Sert

Dijous, 15 de novembre de 2018 a les 00:00

Els autobusos de la línia C6, que connecta Rubí i Castellbisbal, recuperen la parada d'Enric Granados


La línia C6, el bus que connecta Castellbisbal i Rubí, ha incorporat algunes modificacions en el servei amb l’objectiu de donar millor cobertura territorial a la urbanització de Comte de Sert.

La principal novetat és que, des del passat 5 de novembre, totes les expedicions de la línia C6, a excepció de les primeres del matí i les últimes del vespre, s’aturen a la parada del carrer Enric Granados amb Jaume Aragay. 

Per poder dur a terme aquesta actuació de millora, s’han fet canvis en la prioritat de circulació a les cruïlles de l’avinguda Lluís Millet amb Enric Granados i al carrer Indústria amb Artesans i es replantejaran els limitadors de velocitat per facilitar l’accés dels autobusos per la urbanització de Comte de Sert.

Connexió de Comte de Sert amb el nucli urbà

El 2 de maig la C6 va canviar el seu recorregut i va començar a donar servei a Comte de Sert, incrementant el nombre d’expedicions en transport públic que aleshores connectaven aquesta zona residencial amb el nucli urbà.  Aquesta millora ha comportat la reorganització i optimització de la L2 que des del passat 1 d’octubre, i a excepció d’un parell d’expedicions, ja no circula per Comte de Sert, evitant així la duplicitat del servei. Per contra, es va perdre la parada de la L2 del carrer Enric Granados per on ara han començat a aturar-se els busos de la C6, tal i com van proposar els usuaris de Comte de Sert, que es van reunir per valorar els canvis en el servei de transport públic amb l’alcalde, Joan Playà, i el regidor de Mobilitat, Enrico Martinelli, el passat 16 d’octubre.

Darrera actualització: 15.11.2018 | 11:02