Recull fotogràfic de La Marató de TV3 (2014)

Divendres, 12 de desembre de 2014 a les 15:09

Diumenge, se celebra La Marató de TV3 i, a Castellbisbal, ja han començat les activitats per col·laborar amb aquesta iniciativa.

La primera entitat que ha fet la seva aportació a La Marató ha estat el Club Ciclista Castellbisbal. El passat dia 15 de novembre, es va celebrar la Pedalada nocturna en BTT i part dels diners recaptats en la inscripció han anat a parar a La Marató.

El dijous, 12 de novembre, tots els nens i nenes de l'Escola Els Arenys van ballar la flashmob de La Marató. Petits i grans, junts al pati, en solidaritat amb les persones que pateixen malalties del cor.

Cap de setmana del 12 al 14 de desembre
La Fira de Nadal va ser el lloc escollit pels Tabalers de Castellbisbal per posar una parada solidària. Tant divendres com dissabte, van oferir productes diversos i tots els beneficis, es van donar a La Marató.

La Colla de Diables infantils Potafocs va dedicar el cap de setmana a fer diverses activitats en solidaritat amb La Marató de TV3. Durant la Fira de Nadal, va organitzar diversos tallers per tal de recollir diners i, diumenge, els timbalers de la colla van participar també en les activitats que l'Esplai Gatzara va organitzar durant tot el matí.

I és que el dia 14 de desembre, el dia de La Marató, Castellbisbal es va llevar amb un esmorzar de coca i galetes casolanes que es va fer a la Plaça. A continuació, espectacle de màgia i tallers, al Casal Cultural. Tot plegat, organitzat per l'Esplai.

Sopar al Casal 
Com ja és tradicional, el Casal Cultural va oferir el Sopar de La Marató. El Casal es va omplir i això va permetre fer una bona recaptació en la venda de tiquets. A la vegada, es va fer una rifa solidària amb regals aportats pels comerços, serveis, empreses i entitats de Castellbisbal que va ser servir per engrossir la bossa de La Marató.

L'Esport amb La Marató
També diumenge, però a la tarda, el Club Bàsquet Castellbisbal va organitzar un Torneig 3x3 de bàsquet per a les categories de premini i mini. Durant tota la tarda, el Casal Cultural va acollir aquesta cita esportiva. Tots els diners que es van recaptar en les inscripcions es van destinar a La Marató.

A més, tal com fa cada any, el Club Bàsquet Castellbisbal va donar un euro per cada cistella que els jugadors castellbisbalencs van fer en els partits jugats al poble, durant el cap de setmana.

Concert de Cap d'Any
El dia 1 de gener, l'auditori d'Els Costals va acollir un concert de la Cobla Sabadell. La recaptació en concepte d'entrades es va destinar a La Marató de TV3.

Darrera actualització: 18.09.2019 | 09:40