Sant Jordi 2019, en imatges

Dimecres, 24 d'abril de 2019 a les 00:00

Castellbisbal ha viscut una nova diada de Sant Jordi plena d’actes per gaudir de la cultura


Durant el matí, els centres educatius van fer els seus Jocs Florals i als carrers del nucli antic es van muntar parades de venda de llibres i roses, que al llarg de tot el dia es van poder visitar.

El Museu de la Pagesia i la Biblioteca Josep Mateu i Miró també van preparar tallers. N'hi havia de tota mena: per fer petites enquadernacions, punts de llibre, de cal·ligrafia medieval o per aprendre a fer nines de paper en forma de geisha.

Com a novetat, es va presentar el conte Desfem l’encanteri!, elaborat a partir del treball fet amb l’alumnat de quart de primària de l’Escola Els Arenys i es va donar a conèixer el cartell oficial i el musical de Castellbisbal XXXII Ciutat Gegantera de Catalunya 2019.

També es van fer exhibicions de hip-hop, concert dels conjunts de l’Escola de Música Miquel Blanch, una mostra de tabalers i un recital de lectures sonores a càrrec dels clubs de lectura de la biblioteca i els alumnes de l’Escola de Música, que també van representar, a l’Auditori, un conte de roda.

La diada, que resumim en aquest recull de fotos, va acabar amb un espectacle d’humor literari, Absenta, que es va representar a la Plaça del Joc i que va ser un homenatge a poetes i artistes del modernisme català.

Darrera actualització: 24.04.2019 | 11:52