Un cas positiu de COVID-19 a El Serral comporta el tancament del servei d'atenció diürna durant deu dies

Dilluns, 8 de març de 2021 a les 18:20

Aquest migdia, s’ha confirmat que una de les persones usuàries del centre de dia El Serral ha donat positiu per COVID-19 i seguint els protocols sanitaris, caldrà tancar el servei d’atenció diürna durant deu dies.


El serveis externs que es duen a terme a El Serral (com són el servei de podologia – tant el de la gent gran com el de la població en general) romandran oberts i continuaran l’activitat habitual, ja que els i les professionals que els duen a terme no han estat contacte directe de la persona que ha donat resultat positiu.

A partir d’aquest moment, el CAP Dr. Joan Planas es posarà en contacte amb totes les famílies que tenen persones al centre de dia per explicar-los el procediment que se seguirà per fer les proves PCR, en cas que siguin pertinents.

Aquest cas positiu arriba després que totes les persones usuàries i treballadores del centre de dia van rebre la primera dosi de la vacuna Pfizer a finals del mes de febrer. La segona dosi està prevista pel proper 17 de març.

A hores d’ara, el centre també està pendent de la confirmació dels resultats de la prova PCR d’una persona treballadora.

Darrera actualització: 09.03.2021 | 08:47