Parella d'educadors de carrer

Què és?

El projecte contempla la detecció de necessitats del jovent i la dinamització d’activitats socioeducatives cohesionadores i enriquidores que afavoreixin l’arrelament en el seu entorn, així com donar sortida a les seves inquietuds mitjançant un treball d’aprenentatge en la participació. Amb aquesta iniciativa es cerca també impulsar propostes per millorar la convivència ciutadana i prevenir conductes incíviques.

Metodologia del servei

Traslladar l’atenció als joves i adolescents a l’espai públic de manera que siguin els educadors qui vagin a buscar els nois i noies als llocs on habitualment es troben.

Què fan?

Els educadors estan oberts a tractar qualsevol temàtica o problemàtica: des de qüestions relacionades amb els estudis o la cerca de feina fins a la necessitat de crear nous espais d’oci o l’atenció de dubtes, inquietuds o problemes de tipus personal.

Equip

L'equip d'educadors està integrat per un noi i una noia, que treballen en horari de tardes (i en algunes ocasions al vespre) amb l’objectiu d’arribar a tots els i les joves en el seu temps d’oci.

Més informació del servei

Can Margarit

C. Major, 103 - 08755 Castellbisbal - Barcelona
Telèfon: 93 772 00 55
Adreça electrònica: oac.canmargarit@castellbisbal.cat
Horari:  
Dilluns a divendres, de 08.00 a 14.30 h. Dimarts i dimecres, de 16.00 a 18.00 h. Al juliol i agost, només horari de matí: de 8.00 a 14.30 h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 02.06.2020 | 12:37