Servei d'educadors de carrer

 

Servei que té per objectiu traslladar l’atenció als i les joves i adolescents a l’espai públic de manera que siguin els educadors qui vagin a buscar els nois i noies als llocs on habitualment es troben.

Els educadors estan oberts a tractar qualsevol temàtica o problemàtica: des de qüestions relacionades amb els estudis o la cerca de feina fins a la necessitat de crear nous espais d’oci o l’atenció de dubtes, inquietuds o problemes de tipus personal.

L'equip d'educadors està integrat per un noi i una noia, que treballen en horari de tardes (i en algunes ocasions al vespre) amb l’objectiu d’arribar a tots els i les joves en el seu temps d’oci.

El projecte contempla la detecció de necessitats del jovent i la dinamització d’activitats socioeducatives cohesionadores i enriquidores que afavoreixin l’arrelament en el seu entorn, així com donar sortida a les seves inquietuds mitjançant un treball d’aprenentatge en la participació. Amb aquesta iniciativa es cerca també impulsar propostes per millorar la convivència ciutadana i prevenir conductes incíviques.

Darrera actualització: 05.07.2019 | 13:59